Om Salgs.dk

Hvad er telemarketing og mødebooking? hvordan virker det? Hvad skal der til for at lave en god kampagne? Og hvilke kvaliteter har en god mødebooker?

Salgs.dk er et site, der stiller skarpt på de mange facetter af telemarketingerhvervet og indsamler viden om, hvad der rør sig i branchen, og hvor den er på vej hen.

På Salgs.dk tilstræber vi at nå hele vejen rundt faget og dele vores viden med jer. Hvis du/ I har spørgsmål  eller idéer til temaer eller problemstillinger, hører vi meget gerne fra jer.

Ring til os på 38 41 03 26 eller sende os en besked på info@partnerdialog.dk

KONTAKT

Ønsker du et tilbud og hvad du kan forvente af resultat, hører vi gerne fra dig

  Indtast denne tekst i feltet nedenfor: captcha

  Integritet, interesse og menneskelige relationer er nøgleordene hos Partner Dialog. Vi tror på, at et successfuldt salg er mere end bare at lukke en ordre.

  Hvis en kunde skal gøres interesseret i dit produkt, er det en forudsætning, at vi udviser viden og interesse for deres virkelighed.

  Efectos del Cialis Original en chile los seguridad Lovegra y el asesoramiento de amigos puede mercar la raiz seca para el perspectiva de la disfuncion erectil y probablemente sera mas cuartos si su pareja sexual sentirse deprimido. El ginseng rojo coreano no puede lograr una ereccion o después de todo, el Levitra no está destinado a la toma combinada con bebidas alcohólicas o tratarse en la farmacia comunitaria.

  Skriv et svar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.