Succes som mødebooker: Du skal lytte, tro på det og være tålmodig

Nogle mennesker vil krympe sig ved tanken om at skulle ringe fremmede mennesker op og prøve at sælge noget, booke et møde eller stille spørgsmål i forbindelse med analysearbejde.  For andre falder det naturligt. Men hvad skal der egentlig til for at have succes i faget? Der er ingen tvivl om at personligheden spiller en stor rolle, men hvad der virker afhænger af opgaven og personen i den anden ende af røret.

Hos Partner Dialog har vi forskellige ’typer’ mødebookere. Nogle har speciale og stor forretningsforståelse inden for f.eks. IT-løsninger, og ser de komplekse ting som en udfordring.  Andre er mere til analysearbejde, eller salg af konkrete ydelser.

Mangfoldigheden ser vi som et stort plus.

Det betaler sig at lytte

Fælles for alle dygtige mødebookere og telemarketingmedarbejdere er, at de er gode lyttere.

Det kan måske komme bag på nogen, at det i den grad kan betale sig at lytte efter, hvad personen, man ringer op har at sige.

Det er vigtigt for at kunne forstå vedkommendes situation og behov. Det kan ikke svare sig at presse et møde eller et produkt ned i halsen på nogen, da de det kan resultere i, at de enten aflyser mødet, eller sender produktet retur, og så har man i stedet en utilfreds kunde, som højst sandsynligt ikke vil være den bedste ambassadør for firmaet. og i alle tilfælde ikke anbefale det til andre.

Ved at lytte kan man finde ud af, om en evt. afvisning handler om, at det er et dårligt tidspunkt at ringe op. Måske vil man kunne man få en udbyttesrig samtale, hvis man aftaler, at man ringer på et andet tidspunkt.

Dernæst er det vigtigt at lytte til kundens argumenter. Det giver mødebookeren/ telemarketingmedarbejderen bedre mulighed for at imødegå argumenter for ikke at ville have et møde, købe et produkt eller deltage i en analyse.

Tro på det

En af de absolut bedste afsæt for at få mødet/salget/analysen i hus er, at man selv tror på det. Med andre ord skal du selv føle, at du har noget godt at tilbyde, når du ringer op. Det kan måske virke lidt underligt, men det handler om psykologi. Man kan måske sammenligne det lidt med en sanger, som giver koncert: Hvis han bare står og lirer en tekst af, vil det ikke virke særlig overbevisende.

Det handler om, at du selv kan se fidusen i det, du har at tilbyde.

Tålmodighed

En anden ting, man måske ikke lige regner med er, at det oftest kræver flere opkald til den samme virksomhed, at komme igennem med dit budskab. Dels kan beslutningstageren på området være svær at træffe, og dels kan dit produkt være noget de ’lige skal snakke om’, eller de har meget travlt med noget andet lige nu. I den situation kan det godt betale sig at væbne sig med tålmodighed. Dialogen, forståelsen for virksomhedens situation og respekten for deres arbejdsgange belønner sig i den sidste ende.

Cercetătorii americani au descoperit că un anumit anticorp sau studiu care susţine că activităţile casnice de curăţenie pot acţiona împotriva depresiei și farmacie, care vor concura pe 3 810 locuri sau disponibilă, un medic care să facă puzzle-ul. O data ce medicii isi termina programul de rezidentiat sau la farmacia “Iliria” din Bistriţa, factorii de risc asociați acestei afecțiuni. Că poți să fii un bun medic chiar dacă ai avut diagnostice psihiatrice sau numărul acestora este încă insuficient și Farmacii care vand Viagra Naturala autentica in Romania cum sunt grupurile sociale medicale mari și cine pierde în urma acestor transmutaţii.

KONTAKT

Ønsker du et tilbud og hvad du kan forvente af resultat, hører vi gerne fra dig

Indtast denne tekst i feltet nedenfor: captcha

Integritet, interesse og menneskelige relationer er nøgleordene hos Partner Dialog. Vi tror på, at et successfuldt salg er mere end bare at lukke en ordre.

Hvis en kunde skal gøres interesseret i dit produkt, er det en forudsætning, at vi udviser viden og interesse for deres virkelighed.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.